I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, December 23, 2008

Bersiaran dr JB

Hi u olls... saya tgh lepak2 kat apartment hubby di JB neh.. sib baik ader maxis broadband neh so leh la access tenet hihihi...

Ahad - 21 Dec
Bertolak dr umah dah lewat, dlm kul 4 gitu, singgah pi tesco shah alam dulu beli tilam angin, sejer beli walaupun dah bawak lembek & toto dr umah. Pas tu bertolak ker JB..Biasalah kan biler ngan bebudak neh..kejap2 berenti etc akhirnya kami sampai jugak kat Jb kul 9 lebih. Singgah lak Jusco pernas jaya, beli barang2 basah utk dimasak esoknya, pasal hubby masih kejer sampai hari rabu. pas tu makan kfc. sampai apartment hubby dlm kul 11 lebih.. pas tu saya & anak2 tunggu kat atas.. hubby & maid marathon 3,4 kali jugak turun naik angkut barang.. hihihi.. sib baik naik lif jer kan tapi jenuh jugak la dorang.

Isnin - 22 Dec
Hubby gi kejer pagi ni pasal dia tak cuti... anak2 semua bangun dah lambat pasal malam tadi tido lambat. so memula ingat nak bawak dorang main swimming pool kat bawah sekali sebab dah agak tghari, so janji ngan dorang bawak petang nanti.. pas masak, makan tghari, lepak2 tgk tv pas tu petang sikit bawaklah anak2 main kat pool tu.. gigil2 semua main air pasal apartment hubby neh tepi laut, angin kuat sangat. Malam hubby balik kitaorg kuar jalan2 carik makan.. kali neh hubby bawak gi makan kat area opis dia, kat danga bay.. makan tom yam siam..pergh.. power tu tom yam dia.. saya rasa tom yam rai thai kat kl pun tak leh lawan.. kuah dia meletop.. saya siap hirup kuah dia.. tom yam kat changlun pun tak leh lawan ni.. pergh ni yg buat saya teringat2 neh biler balik kl nanti neh huhuhuhu.. sayakan kuat pedas, hubby pun cam heran jerk saya leh makan tom yam tu sampai hirup2 kuas ngan selambanyer ekekeke... k lah jom kita layan gambo bebudak neh main air..

nota kaki:
mekasih pada housemate hubby yg sudi dok kat hotel sepanjang kami disini hihihi.. hubby sewakan hotel utk housematenyer ye lah kalau nak sewa utk family suite mesti lagiks mahal berbanding utk sewakan bilik utk sorang kan..so hubby dah deal awal2 ngan housemate dia.
toche2 deo, jasa mu tatap ku kenang hiks.

7 comments:

Anonymous said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered Nike Air Jordan shoes are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the Jordan Shoes products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.


Light, comfortable, durable and cheap to make good shoes in the air jordan shoes and jordan shoes.
Our Jordan Shoes:
Air Jordan 1
Air Jordan 2
Air Jordan 3
Air Jordan 4
Air Jordan 5
Air Jordan 6
Air Jordan 7
Air Jordan 8
Air Jordan 9
Air Jordan 10
Air Jordan 11
Air Jordan 12
Air Jordan 13
Air Jordan 14
Air Jordan 15
Air Jordan 16
Air Jordan 17
Air Jordan 18
Air Jordan 19
Air Jordan 20
Air Jordan 21
Air Jordan 22
Air Jordan 23
Jordan 1
Jordan 2
Jordan 3
Jordan 4
Jordan 5
Jordan 6
Jordan 7
Jordan 8
Jordan 9
Jordan 10
Jordan 11
Jordan 12
Jordan 13
Jordan 14
Jordan 15
Jordan 16
Jordan 17
Jordan 18
Jordan 19
Jordan 20
Jordan 21
Jordan 22
Jordan 23

gee ryder said...

wah bestnye dorg mandi manda...
mesti cntik tmpt tu kalo dh tepi laut..
xg mandi laut lak ke? hehe..

syamariz said...

hi ed, wahh sonoknya coti2 malaysia, risau pulak dengor hirup kuah tomyam pedas tu banyak2 hehe..nanti terbersalin awal pulak cos baby kepedasan hahahar..

Mrs.FHM said...

best nye cuti2 JB....
take care kak ed..sonok tgk anak2 kak ed hepi main kolam...

kak ed dah contraction ke.....
rasanye awal lagik kan...

ina doakan semuanya mudah dan selamat....

runescape power leveling said...

lol,so nice

名城苏州游戏中心 said...

Coming to your BLOG, I feel a good start!

面对面视频斗地主 said...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

Google