I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, November 02, 2008

Haris the Bumblebee


Minggu neh turn anak2 lak dapat habuan.. Sabtu kami pegi KLCC.. tujuan sebenar hubby nak pegi bank in deposit utk dinner MCOBA next week kat cimb bank kat situ.. lepas hubby dah settle semua bawak anak2 jenjalan.. masuk Toy'R'us.. so belikan mainan utk anak2.. Haris seperti biasa mesti gi capai robot transformers laa... sekali biler lalu kat area pakaian utk halloween tu tetiba dia nampak baju bumblebee.. terus dia konpius nak yg mana satu.. so kami bagi dia pilihan..choose mana satu.. robot ker baju... last2 dia pilih baju.. punya la suka & excited dia dapat baju tu..asyik pakai baju tu jer.. siang malam.. 24 jam ekekeke.. nak tido jer bukak..gantung & sangkut hahahaha...

danisha..budak suker belenggeng..Bumblebee with the red devil ekekekeNeh pulak ponnyville utk najihah.. koleksi ponnyville najihah yg terdahulu.. suka bangat la dia dah ada 2 set :-)Danisha the menace

4 comments:

DYLA said...

kak, mesti byk koleksi mainan anak2 akak ni..

cute la vespa tu...

Awa Khuzailah said...

wah bestnye.. saya pon nk kalau cam tuh.huhuhu

apple said...

bestla yg najihah punya. harga dia cun tak kak ed? dulu kecik2 x merasa wp suka giler. blehla lepas gian tp beli utk anakla pulak konon2nya. huhuhu..

PerantauSepi1306 said...

wahhh sokalah bebudak tu ed.. memasing dpt mainan ye :D

Google