I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, November 21, 2008

Menunggumu

lalalala..hubby on d way balik dr JB neh.. tak sabarnyer nak tgk muker hubby...yaa... saya rindu dia..huhuhu.. oh hujung minggu neh saya agak busy la u olls... bulan neh saya on standby so esok pagi saya kene kejer.. kejer dr umah sajork la.. saya kena clone database system A & re-org database system B.. bowink nyer la hai.. tapi tak per..sabor2.. lagipun lum gaji neh..so dok ontok2 kat umah sajork la kan...

Ahad pun saya kena kejer gaks.. tapi yg neh kejap jerk kul 8 pagi sampai kul 10 pagi.. nak kena apply patch kat database. Tak sabar nak tunggu weekend minggu depan... time tu dah gaji..leh la meneruskan apa2 projek yg tergendala hiks..lalalala..

Oh ya kalau u olls perasan saya la ni hanya dapat terjah blog u olls biler dah malam.. biler saya dah balik umah.. pasal saya dah tak masuk blog waktu opis..walau pun saya boleh jerk kalau saya nak kan..muahahhaaa... tapi saya malas nak cariks pasal so saya ikut sajor la.. so maap yak kalau saya lambat terjah blog u olls.. :-)

5 comments:

.fARhANA. said...

kak edrina
anda d'tag oleh syer..
wee~

Anis said...

hi darling!:) more AUTH COACH on our clearance sale!Tq :)

gee ryder said...

edrina,
hubby outstation ke kak...
hubby sya dlu pn sama gak cam akak selalu kena stanby weken,work fr home

PerantauSepi1306 said...

selamat jumpa-jumpaan ed... muehehehehe nglahakn aorg bercinto ko nie

DYLA said...

kak, bunyik keje akak ni mcm akak bz je kat opis....

tak pe kak... mlm pun ok pe.....

Google