I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, November 06, 2008

Haris pun dah kena

Malam tadi badan haris panas.. pagi neh tgk dah ada ulcer kat lidah dia.. pagi tadi pun dia muntah sebab badan panas sangat.. sementara bawak jumpa doc musa kat Damansara Specialist Hospital saya dah bagi ubat najihah pada haris.. sebab Doc Musa bagi ubat yg sama pada danisha & najihah..
Ye lah penyakit ni kan tak der ubat..semua bergantung pada ketahanan badan.. So Doc pun cuma bagi ubat utk ulcer, kurangkan rasa sakit, demam, batuk & selsema sahaja...adoilaa.. cepat2 lah sembuh anak2ku...

8 comments:

nino said...

sian kat jihah,haris,shisha..
sian gak kat ed..
saya doakan semua cpt sembuh

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam ..

doa kite pada akak sefamily
moga di jauhkan HFMD
&
moga cepat sembuh

linda said...

salam kak,

saya doakan anak2 akak sembuh segera InsyaAllah... doa byk2 pd Dia, Dia Maha Pengasih... elok wat report tu, tak pasal2 anak orang lain kene gak nnt...

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Salam,

Anda semua di jemput hadir ke “Majlis Ulangtahun ke-3: Nur Qurratul Halwa pada Nov 9, 2008.

Majlis bermula dari 2ptg hingga 5 ptg

minta email kat kite nielan03@yahoo.com sbb nak emailkan alamat

dari kitepunye@nannie

.:nayzi.norman:. said...

waaaaa!!! ciannye!!!

atehlaila said...

Ed..take care..U take care too..inilah dugaan jadi mak...

BTW..Harris is so cute with his transformer..bila Ash besar nanti, K La pun kena cari satu lah..kelakau gilesss..

Luth Textile said...

kak asal mana?
salam ziarah dari encik luth textile..

sy suka blog peribadi macam nih..

rajin2 terjahla blog sy..

www.luthtextile.com

Ayu said...

Ed u take care ok..
aku doakan semua anak-anak ko akan sembuh cepat... aminnnnnn

Google