I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, November 02, 2008

Keterujaanku


U olls.. saya masih teruja ngan hbag baru neh.. maafkan lah saya yer...sgt2 best hbag baru neh hiks.. lalalaa..

Kulitnya sangat lembut.. sangkut kat bahu pun best sangat.. layannn...

Apa ada dlm hbag saya neh? Segala harta karun mak nenek ader okes..purse..wah sgt matching kan.. cokolat samer kaler ngan hbag.. lalalalapurse, coin purse, beg mekap, kotak cincin ku....dlm beg mekap ada ubat peknen (obimin & kalsium), bedak, lipstick & parfume... oh dlm hbag saya jugak ada ketip kuku, thumb drive, pen & torch light kecik jenama maglite yg saya beli kat US....oh jgn tak tau maglite neh kalau kat mesia sgt2 mahal.. maser saya pegi US dulu saya borong 3 size lampu maglite neh.. satu yg besar, sederhana kecik & paling kecik & comel neh..
oppss.. hphone & blackberry terlupa nak snappo la..

3 comments:

DYLA said...

oh kak,
cukup cukup cukup... dyla dah jeles ni..... huhuhuh.... nnti bonus end year ni kene la blikan diri sendri.. buat meleleh air liur jer..

p/s:
kak, dyla pun kalau ada benda baru yg kite happy, mmg bwk tdo.. hehehhe

shiemz said...

salam perkanlan..muka mcm ustzah mashitah jerk.. sy pun kalu syg satu2 benda mang bw ke tido... siap termimpi2 lagik...heheheh

edrina said...

dyla - hahahah sajer suker kasik dyla jeles ekekeke.. tu la tak habis2 excited lagiks neh ekeke

shiemz - salam kenalan jugak..apasal ek tak leh nak view profile awak? Apa url blog shiemz? leh kiter link kan..

Google