I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, November 12, 2008

Sentap

Oh hari ini saya sangat sentap... sentap dengan kejadian di opis.. so sekarang saya tgh mempertimbangkan samada utk privatekan blog saya atau tidak... terlalu banyak langau2 hijau di opis saya.. semua langau2 yg berpenyakit phd dan tak boleh tgk org senang. Blog neh saya buat utk kepuasan diri saya sendiri & tempat meluah segala rasa tapi nampaknya macam saya terpaksa memprivatekan blog saya agar saya senang hati & mereka2 juga senang hati. Titik.

Apa pendapat u olls? private ker tak.. private ker tak...private ker tak?

17 comments:

DYLA said...

kak,
naper kak? dorg buat hal mcm ne?

kak, kalau private bgtau k.

Anonymous said...

blog yg i suka semua nk diprivatekn
tensionyer

-faaz-

Mrs.FHM said...

jangan lupa kat ina yer kak ed...
nanti windu nak tgk kak ed dan anak2..

take care sis...
ina doakan semuanya ok...

Ayu said...

kalu boleh menyusahkan ko and menyesakkan pikiran ko ko private kan ajeee
I was once had this kind of feeling.. tapi pastu.. aku mcm... aaahh lantak laaaa.. kalo nak ikut mulut org sampai mati pon kita tak senang..
so all up to u Ed.. tapi kalo ko private kan please invite kami-kami nih hehehehe

ikan said...

ala edd... boring kan bila kecoh2 mcm nie....

kalau kerja tak jalan lain la kan....

tp kalau private.. invite i tau...

Yusmi said...

Ed, Sy pun pembaca setia gaks.. Kalau nak private kan jgn lupa invite k...Mmg la, tak semua orng 'bahagia' dgn apa yg kita ada...

nino said...

ed..ala buat tak tahu je kat dorang yg phd tu..teruskan je berblog..akak suka bace blog ed ngan keletah anak2 yg comey2 tu. buat macam vp tu..selamba je

juniorUUM said...

kaK ed, jangan la privatekan.. (selama ni silent reader jer) kan ari ni saya dah kasi komen..junior UUM mu..kekekkeke

Kopi Suam said...

Ed,
Biasalah tu langau ada di mana-mana..buat apa nak mengalah ed...this is ur blog ok..suka hati lah apa yang kita nak cerita dalam tu..as long as tidak mengumpat dan mengata mereka...kita tak buat dosa pun

PerantauSepi1306 said...

ed, kalo ko privatekan include my name yah...

tapi bg aku suka atilah kan kita nak tulis apa ke, citer apa ke.. dah tentu tu kita sendri yg punya.so kalo aku akan juge akan amik langkah.. LANTAKKK LE KO LANGAU.. pedulik hapa aku.. tak luak pun.. lagi aku TQ kat depa sbb kasik aku pahala baynyak..

Anonymous said...

hi edrina, i senior u kat UUM, selalu gak tgk ur blog, kalo privatekan nanti kasik i access ek heheh..anyway, there's nothing provocotive bout ur blog so need not worry, diorang jeles sebab diorang takde je tuuu..

Anonymous said...

Ala sedeynya kalau dah di privatekan.. tak leh la abis tengok ragam anak2 dan abiskan cite Aku, dia & .. . dan nengok perkembangan casa impian tu. redha ajer la apa2 berlaku.

ezzah said...

ed.. kalau ko private, jgn lupa aku...

apple said...

kak ed, kalau private susahla kite nk tumpang baca. :(

azzah husna said...

salam akak.
janganlah private kak.
tak dapek lah saya nak baca nnt..
uhuksss..jangannnnn laahhh..
bior je org yg suka dengki2 nih..bior dia kene balasan dari Yang Maha Kuasa..

salam

Tieha Zuan said...

kalau nak private bagi tau ye akak

.:nayzi.norman:. said...

i think im experiencing the same thing la. im wondering if i should set my blog to private or not. im so sick now, and i dunno why some ppl are like that. eh. ter curhat kat cni lak. anyways, pls dont forget me if u happen to set ur blog private. muah!

Google