I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, November 17, 2008

Najihah's 2008 Concert


Hari Ahad lak kami gi annual concert smartreader kids najihah kat Dewan SUK.. ala dewan kat depan IPK Shah Alam tu... Malas nak membebel.. so tgk gambo jer lah yer.. kali neh najihah menari tarian cina lak... :-) .

Najihah yg pakai kipas hijau tu.
Saya tak banyak amik gambar.. banyak amik video.. nanti video jihah menari akan menyusul later.. saya tgh upload neh :-)Nyanyi ramai2.. najihah sebelah kiri tepi sekali.. persembahan ramai2 dr smartreader puncak alam.Ni lak dr Smartreader Bandar Puteri kot kalau tak silap.Antara persembahan lain.Budak tecit neh tgh khusyuk tgk persembahanHaris tak mo gambar dia diambil ngan hubby yg keletihan tak cukup rest.. malam tu hubby pecut balik JB huhuhu..sian dia.Selepas konsert

Tak tau kenapa graduation tahun neh dia tak buat sekali ngan concert... Graduation najihah nanti buat kat palace of golden horses 6 Dis nanti.. err izyan.. tarikh izyan balik mesia kan?? Video tunggu selepas neh yer u olls..

4 comments:

gee ryder said...

wah hebat najihah menari..nti bsr leh msk sehati berdansa pulak hehe...

.fARhANA. said...
This comment has been removed by the author.
.fARhANA. said...

akak..
graduation najihah wat kat palace garden horses tue..
mak ai..beshnyer!!!
kolej sayer konvo pun kecik2 jer..
besh r skool najihah tue..
wee~

DYLA said...

kak,
manisnya muka najihah tu kak...

mcm best je dyla tgk skolah najihah ni...mcm2 aktiviti

Google