I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, November 18, 2008

Video Consert Najihah 2008

Akhirnya saya berjaya upload semua video walaupun tenet slow macam siput.. so enjoy ya u olls.. najihah yg pakai kipas hijau tu. Gambar may be tak berapa clear sebab kami lambat sampai so tempat yg depan2 semua dah penuh.. since saya nak dok gak tengah2 kitaorg pi belakang tempat yg tinggi so terpaksa zoom la.. Saya sajer amik pendek2 supaya size file tak besar sgt and senang nak upload.

Part 1:


Part 2:


Part 3:


Part 4:


Part 5:

3 comments:

Tieha Zuan said...

thanks akak bg nasihat..
tu je impian yang ada setakat ni.. bila dh dapat, boleh buat impian yg lagi best mcm akak pergi US every year.. tp idaklah tieha nk pergi every year.. sekali pun jd la.. asalkan dapat pergi OHIO.. tempat tumpahnya darah ku...

a'ahh bestnye kalau ada org nak support pergi oversea

.:nayzi.norman:. said...

hihihi tomeyyyy~ tapi part 1-3 takley playy~ tgk skit pun jadi la..

ghimau said...

amboi comelnya :)

Saya dah update blog.. sila lah lawat :)

Google