I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, September 08, 2008

Xtvt hari ahad 7 Sept 2008

Hubby sampai sabtu malam ahad dlm kul 12 gitu kot..so pagi ahad tu kami basuh dapur jap.. lepas dah kemas2 semua.. siap2 nak kuar..hubby cakap kat anak2 nak bawak jenjalan ker sunway pyramid.. sebenarnya hubby nak bawak saya gi tengok chevrolet captiva .. tu yg tuju pi sana ehehehe..
Wah u olls saya mmg jatuh hati lah pada chevrolet captiva neh.. wahahaha sgt best tau..lepas dah tgk captiva sambung jalan2 dlm sunway pyramid...masa jenjalan tu sempat lah jugak beli kasut raya utk najihah & sehelai baju utk haris..

Beli kasut nike utk najihah.. cantek & selesa
Neh pulak baju harisLepas jalan2 perabih duit..ekeke...time nak bukak posa..saya tapau kfc sajork.. makan sementara sajork pasal org penuh & ramai kan.. beli 3 bijik colonel burger utk saya, hubby & maid..pas tu chicky mail sorang satu utk najihah & haris.. lepas solat maghrib kat surau kami pun blah balik puncak alam.. tapau lak nasik goreng kampung kat kedai tomyam puncak alam..sambung melantak nasik kat umah hahahahaaha... sekian adonya activity di hari anniversary saya hahahaa... janji semua happy :-)

3 comments:

PerantauSepi1306 said...

uikss... nak tukau keter raya ke ed...

Kopi Suam said...

haritu aku pun ada gak ushar captiva tu...memang cun pun plus 7 seaters...harga RM140k kan..heehh ushar jangan tak ushar..

cantik le kasut anak dara tu...beli kat kedai mana...

tukang campak said...

hahaha...aku dh plan nk hint kat laki aku belikan kasut tu utk Hanis this year. Last year dia pakai sneakers Nike yg sporty & pink w/pun mak dia dok jeling2 yg ni. Nice one.

Google