I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, September 21, 2008

Akhirnya siap jugak kitchen Cabinet saya...yeszaa... suka2

Alhamdulillah..akhirnya siap jugak kitchen cabinet saya u olls.. eee suka2... meh kita layan gambo2 kitchen saya hiks..lalalalalalatouch screen buttonsaluran kat atas tu saya dah mintak cina tu tutup...so nanti dia akan tutup lah u olls.. tak tantekkan nampak tu

8 comments:

DYLA said...

kak,
kitchen akak cantik sungguh...
saper contractor nye tue kak? mahal tak?

sonok la akak nak raya ni...dpt kitchen baru yg cun tue..

marinahunny said...

uwaaaahhhh tanteknye kitchen dia.bila nk jmput dtg umah ni...hehehe

Ayu said...

jeles huhuhuhuhu
nanti gitau kos nya yach :)

PerantauSepi1306 said...

wahhhh shantekksssnye dapur ko ed.... bila nak wat kitchen warming ni.. ekekekeke... so retrolah.. jaga bebaik kabinets tau.. sbb warna putih...

ghimau said...

lagi satu fitrah perempuan yang cukup aku tak paham.. nape diorang ni minat giler dengan kitchen cabinet.. huhuhu

nasazfrog... said...

kakak ku cayang... cantik btol kabinet akak... klu sy nak buat hitam oren.. perghhh musti gerek kan.. :)

ezzah said...

ed.. aku pun cam ayu.. nak tau kosnya.. pastu ko simpan la contact number kontraktor tu.. mana tau nak guna utk kami2 nanti kan?

mummy Darin said...

hi edrina.. dapur awak cantik.. and dia punya keluasan ala - ala macam rumah kita je.. boleh tak nak tau material apa.. and sapa kontraktornya.. brp yek rehe sbb nak tengok budget. boleh reply kat blog.. tq

Google