I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, September 03, 2008

Dapur Impian

Saya suka dapur putih cam ni la u olls.. tapi yg tu dia guna granite kan.. tapi granite mahal la u olls..lari bajet..so guna tiles sajork...

Memula saya ingat nak letak cermin antara table top ngan cabinet atas tu.. macam jiran depan umah saya neh buat.. tapi kan atas nasihat cino kontraktor tu saya tak jadiks buat lah.. saya ganti tiles kecik2 black & white tu.. lebih2 lagiks memandangkan anak2 saya yg ganas2 belaka tu kan.. buatnya siharis tu campak barang..tak ker berderai cermin tu...tentu la haru dibuatnya.. tapi kalau guna cermin mmg cantik tau u olls.. cuba tgk gambo dapur jiran saya neh..tantek kan!

4 comments:

viruspadu said...

cantik kak dapur jiran tu

tak sabar tunggu akak nyer lak siap

nasazfrog... said...

hai kak.... dapur impian memang gempak punya tapi ongkosnya tuh nak kena ado la kan... :) salam ramadhan kak.. :)

PerantauSepi1306 said...

hehehehe.. aku pun ske putih tapi atas dasar kemalasan melampau aku tukau jadik cokolat jelah

tukang campak said...

Edd, ko beli hob & hood Electrolux kan, yg rm2600 kat Harvey Norman tuh. Aku tgh ushar brand tu gak, ko beli model mana ek for that price. Hood dia yg 4segi ke kaca melengkung ??klu ko x kesah la. Lagi satu aku pun nak pasang tiles style tu jugak tp yg square and color ala2 cekelat tp x semua dinding la dlm few feets jek. Wah syioknya aku berangan

Anyway thanx sbb publish bab casa impian dapur nih..sukerr haha

Google