I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, September 03, 2008

....

Tahniah kepada mereka yg berjaya membuat jiwa saya kacau.. Ya jiwa saya benar2 kacau tika & saat ini.. Bergembiralah kalian kerana kalian telah berjaya.. Sila jgn ganggu hidup saya lagi selepas ini..

7 comments:

ratna said...

kak..bersabar jer la kak.. doa jer byk2 agar org yg buat jiwa akak tu kacau dpt balasan..

.:nayzi.norman:. said...

Ya Allah sape lagi ni takpaham2 bulan pose ni..haih..tak pe kak intan, ni tanda nya Tuhan sayang kak intan, insyaAllah~ muahh! jgn pikir2 sangat pasal orang2 tak berape berguna tu, wat sakit hotak jer..baek pikir danisha ke, haris ke, jihah ke..abang Aziz ker *wink* kan hepi gitu? hihi

Kopi Suam said...

Ed perkara yang mudah untuk kau hilangkan jiwa yang kacau ialah dengan tak payah ambik port atas apa yang mereka perkatakan..

pernah tak melihat reaksi orang yang banyak masalah tetapi happy enjoy dan pretend like dia tak de masalah dan tak ambik port langsung. The thing is let it go and jangan fikir..lantak la whatever they want to say..

Tariks nafas rileks dan bergembira kerana mereka mengirimkan pahal berguni2 buat hang...paling best kalau hang ucap terima kasih atau beri hadiah kepadad mereka sebab bagi pahal yang banyak dalam bulan yang mulia ini.

Ayu said...

aku setuju dengan Zirap..
buat tak reti ajer...
jgn pikir sgt okeh?

u take care :)

aku tak sabo nak nunggu kitchen kabinet ko siap hehehehee

DeLinn said...

sabaq ed, sabaq. Bulan posa ni. Ujian utk ko nih. Sabo no

mama ranggie said...

nape ni kak?sape plak yg buat kojo2 jahat bulan poser nih?

PerantauSepi1306 said...

mai aku panggggg sederap.. haaaa baru tau... ed, ko wat derk je lah.. aku rasa dlm kes ni kite wat nohe or wat bodo je.. lantaklah org tu nak carut sengsorang ke kan..

Google