I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, September 08, 2008

It has been 7 years.... a wonderful journey it has been and will always be for us.

Hari ahad lepas genaplah 7 taun usia perkahwinan kami u olls.. dr berdua ker berlima dan dah nak masuk 6 org in the family pun tak lama lagiks hahahaha...tak der celebration yg special2 pun..cuma kuar bawak anak2 jenjalan end up habis duit beli barang utk anak2 sajork hahahaa.. tapi saya tak kisah yg penting hubby ada sama & kami habiskan masa bersama2...

K lah neh saya sempat amik balik gambo2 waktu akad 7 taun yg lalu hahaha.. saya malas nak scan so saya snap balik sajork yer u olls.. so agak blurr sikit la..

Hubby yg tgh berdebar2 ekekeekeke..
Hubby berdebar2 tapi saya lak dok maintain main tepon ekekekeke... see saya pakai sampoi sajork hahahha.. kami akad nikah kat masjid depan kolej mara kulim.. chewah sgt nostalgia gitukan pasal kat kolej mara kulim neh la hubby jatuh cinta pandang pertama kat saya wah.. ekekeke... kebetulan umah saya kat taman bersatu kulim, jalan kaki pun sampai kolej mara kulim tu hahaha (petang2 saya balik makan nasik kat umah hahhaa tak pun suh mak saya tapau nasik 2 bungkus..satu utk saya, satu utk best friend saya..bapak dekat umah saya u olls hahah).
Sarung cincin

Neh pulak majlis resepsi kat klang..seminggu kemudian..kat Dewan Hamzah (MPK) Klang...wah muka happy hahahah

4 comments:

PerantauSepi1306 said...

appy anniversary to u ed.. semgoa kekal bahagia sentiasa ke akhir hayat, k.

marinahunny said...

happy anniversassy to kak ed n asben..hpe family akan bertambuh makmur dan bahagia serta dirahmati Allah selalu....

saya pun nk anak ramai mcm kak ed jg..................

.:nayzi.norman:. said...

ahaha..happy anniversary kak intan! haha. pejam celik pejam celik da 7 years ek?? happy la tgk kak intan ngan abg aziz! semoga berkekalan hendak nye *chewah* insyaAllah~

Kopi Suam said...

happy anniversary ed semoga jodoh kekal dan berkasih sayang sehingga akhir hayat...amin

Google