I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, September 03, 2008

Aku, Dia dan Cinta..

ececeh..tetiba kan rasa cam mood jiwang karat lak.. tetiba teringat kisah dulu2... hiks.. dulukan masa tgh asyik masyuk bercinta ngan hubby masa kat uum.. hubby ada compilekan lagu2 best dlm satu kaset bagi khas utk saya.. wah semua lagu best2 tau.. tapi la neh mana pegi kaset tu ek..hmm..

antara lagu yg saya suka yg ada dlm tu lagu patient - Guns & Roses.. huhuhu sgt2 best okes..

ingat satu hari nanti jugak nak buat telenovela jugak lah kisah percintaan saya & hubby lalalaalala..hiks.. saya dulu neh awek grunge tau u olls.. ntah apa yg buat hubby berkenan pun tak tau la hahaha... dedulu kami sekelas masa matriks..lepas saya tau hubby suka saya terus saya tak tegur dia tau ahahhaha.. nanti2 lah..ada masa saya citer ek..

missing him soo much... 7 Sept neh anniversary kami yg ke 7 tau u olls... 7 tahun perkahwinan.. tapi kenalnyer dah lama since matriks lagiks tau..tapi mula bercinta bila dah masuk degree.. hahaha.. tu la org kata jgn benci sangat.. lama2 benci bertukar menjadi sayang hahaha.. saya siap panggil hubby mr kicap pasal masa tu hubby kurus & gelap berbanding sekarang.. la neh dia dah berisi sikitkan..so kulit tu dah mengembang kot..dah tak gelap mcm dulu.. gelap2 tapi manis tetap ada hiks.. i lap u laling lalalalala

7 comments:

PerantauSepi1306 said...

wahh... citer la ed.. aku ske nak dengo neh.. hehehehe

.:nayzi.norman:. said...

hahahaha..boleh tahan gedik gak kak intan ni eks!

**KITE PUNYA** said...

Walaaaaweiii ..

lama nya 7 tahun

Kite tak tahu bolih sampai ke tahp tu ke tak ..

B'buka apa hari nie

Ayu said...

hehehe Ed.. citer tauuuu
tingat le nampak ko dgn hubby kat Mall hahahahaha

viruspadu said...

lg 2 hari je kak

hepi anniversary kakkkkkkkk

ikan said...

eppy anniversary edd!!
moga kekal bahagia dan terus dimurahkan rezeki keluarganya. amin...

eh, tile b&w dinding kit cab awak sama la ngan kita. everytime goreng2 yang maha goreng sure kena lap... and kami guna grout (eja camna ni?) color putih so kalau minyak kena kat situ tension nak hilangkan....
tapi kalau u ada wet kitchen mmg cun la....

edrina said...

sydde - wahahaha..nanti2 aku rajin aku buat ek hiks lalala

izyan - wahaha gediks ek..apasalahnya sekali sekala hahaha

nannie - dah 7 taun tapi rasa baru jerk lagiks tau.. insyaallah doa lah banyak2 semi kerukunan umah tangga.. paling penting saling memahami & bertolak ansur :-)

ayu - ehehe kau selalu nampak ker? hahaha

vp - tq vp :-) Malam neh hubby akak balik dr JB..best2 hiks

Didi - la ye ker..sejibik ker.. hahaha.. hmm kalau goreng yg maha menggoreng tu pun walaupun ada hood yg kuasa suction dia maha power pun ada banyak jugak terpercik ek... ayoyoyo.. tak per aku pastikan maid aku lap betul2 hahaha..samalah aku pun guna grout colour putih huhuhuhu

Google