I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, August 27, 2008

Ngantuks Zzzzzzz

Saya ngantuk giler neh u olls.. Dr tadi asyik menguap sajork sampai berair2 mata. Mlm tadi saya tido lewat..nak dekat kul 1 pagi.

Mlm tadi saya dapat call lebih kurang kul 11 mlm kata ada problem kat database cognos application kitaorg. So terpaksa lah settlekan sebab bulan neh saya on standby. Sambil2 tu sempat gaks update blog kakakaaka.

Malam tadi saya balik lewat dr opis.. Kul 9 mlm baru sampai umah. Hujan dr tengahari yg tak berhenti2 siap dengan ribut petir bagaikan.. Jalan jgn citer aa jem giler. Tu pun saya paksa adik saya kuar dr HP jugak ye la nak tunggu sampai hujan benti sampai bilakan dah lah saya ada appointment ngan kontraktor yg nak buat kitchen cabinet tu kan. Sampai puncak alam kebetulan ada pasar mlm terus beli makanan.. X kuasa mak nak masaknyah dah lewat2 cam gitukan.. Sampai umah terus sapedek dulu pasl perut dah berkeroncong. Lebih kurang kul 9.30, pil saya sampai.. X lama kemudian cina contractor tu lak sampai.. So discuss2.. Tunjuk contoh2 gambar dlm internet design camana etc..ukur dapur etc..malam jumaat neh dia dtg lagiks bawak pelan yg lukis cantik2 dan quotation.. Eee tak sabarnyerla hai.. Teruja neh hiks.. Berdebar pun ada nak tunggu hasilnya kan..harap2 semua mcm yg saya hendaklah..

Mlm neh hubby balik..yeszaa..happy2..hiks. Jumaat hubby keje tapi gi opis kat menara tm lah.. Pas tu hubby coti 4 hari yeehaaa..

K lah nak sambung kejer daa.. Leceh tul la nak update jerk kena guna blackberry.. Bohsang..

1 comment:

mama ranggie said...

wah akak dapat bonus ye?boleh belanjer ni!

Google