I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, August 05, 2008

Hari yg bahagia

Semalam hubby sampai pukul 1.30 pagi..ye lah dia bertolak dr JB pun masa tu dah agak lewat rasanya dlm kul 10 gitu. Sian dia pagi neh pagi2 lagiks dah kena bangun pasal dia ada training kat KL..training utk interview org..hiks...nak interview org pun kena attend training tau...

Happynyer saya tgk muka hubby...rasa rindu giles..malam tadi tido peluk hubby cam tak nak lepas ooopss terlebih sudah hahahaha..sapa yg belum kawin tu sila menjeles yer..ahaks...

Hari ni together2 naik keter sama2..rasa cam bahagia gilos..padahal sebelum neh pun dah biasa gi kejer sama2 kan tapi sejak hubby pindah JB neh tetiba rasa macam tgh asyik masyuk bercinta la pulok..huhuhu i lap u laling...

6 comments:

ratna said...

wah... mmg rindu betul tu..

kita link kan blog akak yer kat blog kita..

K.Aya said...

kehkehkeh...semakin jauh semakin sayang kui

viruspadu said...

ye betul kak

peluk erat2 gitu

awwwwww

merindu sgt nih :p

atty's said...

sonokkan jumpa asben..tersayang..peluk..jgn tak peluk..ekekekke..dah sah pun..ekekek

Ayu said...

yey yey yey hehehe Ed takpee.. aku tunggu turn aku Jumaat ni plak hehehehe
*larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

PerantauSepi1306 said...

hehehehe oklah tu ed... kalo dekat selalu ada je tak kena..bila dok jauh rindu-rinduan.. dah jumpa sekali sekali tu apa lagi... special treatment la kan hehehehe ;p

Google