I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, September 30, 2009

Lagi gambar2 berhari raya


Gambar2 yg lain boleh didapati di sini

4 comments:

SharHanah said...

beshhhnya!

nasazfrog... said...

seronok ek kak, dah nama pun beraya macam karenah ada.. 4org dah anak akak... dtg jb jemput dtg umah yer kak.. :)

isya said...

banyak gambar akak amik..

Ina said...

Dear Intan,

Comel lote bebudak tu...hehehe. Intan dah jumpa Mie dah? Dia ada kat Mesia sekarang ni, balik raya for two weeks kot. kalo jumpa kim salam...

Google