I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, October 07, 2009

update

Salam~

sori lah u olls dah lama saya tak update blog.. haris admitted kat spital due to asthma.. alhamdulillah hari ni dah kuar.. dia pun dah sihat... insyaallah kalau sempat esok saya update dengan lebih detail lagiks...

bye, nak titun.. penat jaga haris kat spital tak hilang lagi :-)

6 comments:

saudah said...

patutla..
alhamdulillah dah sihat..take care

aLiYaHaRiZ said...

alhamdulillah..haris dah sihat..

isya said...

patutla.. lama akak tak update..
alhamdulillah dah sihat..

atehlaila said...

Ed..sori,tak tau Haris sakit.Lost in my own world..sampai lupa apa jadi kat keliling. BTW..now i am back

nestumrasberi said...

akak jarang dapat bukak tenet kat opis tapi bila ada peluang akak akan baca blog fav iaitu blog ed,ceeramoon,saudah,thalha,vp. akak dah ketinggalan byk sgt cerita-ceriti kat sini. jenuh nak qada balik ni....
alhamdulillah haris dah sihat.

nasazfrog... said...

uhhh semoga cepat sembuh la yer,,, sian akak pun penat ek nak menjaga.. tapi tak pe ek kak,, untuk anak2 ....:)

Google