I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, September 17, 2009

Alhamdulillah..saya sudah confirm!!!

Yesza.. hoyyee hoyye..suka lompat lompat.. hari ni saya dah confirm kejer.. belum sampai 6 bulan tapi saya sudah confirm.. sila clap2 utk saya hak hak hak... lepas ni tak der la lagiks hazab nak tunggu gaji sampai akhir bulan sebab 23 hb dah gaji..yesza yariba andre andre...

Tadi boss saya panggil buat assessment , discuss pasal performance saya.. alhamdulillah syukur sangat2.. siap boss saya agn*s tu bacakan email dr boss US saya pada dia kat saya sebab dia kata dia rasa saya patut tahu apa yg boss saya dok puji2 tu ewah..kembang kuncup hidung ai kat dlm bilik tu tadi tau.. walaupun kejer lebih masa, tapi biler kiter dapat buat sesuatu, jadiks kepuasan pada diri kiter..lagipun bos2 mat saleh ni diaorg really appreciate kiter.. dia kata saya proactive, result oriented macam2 lagi lah.. aww suka2.. ni yg buat saya makin berkobar2 ni.. hihi

oh hari ni jugak saya dah dapat barang2 yg saya redeem.. sudah sampai lorr...

tad tadaa...

5 comments:

linda said...

i'm hepi for u kak ed... bila la saya ni nak terror cam akak... huhuhu

Cik Sar said...

tahniah kak ed...

isya said...

takniah kak..

SharHanah said...

Cepatnya dah confirm... congrats!!!

viruspadu said...

cayalah kakkkkkkkkkk

i respek u lah

Google