I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Saturday, August 08, 2009

Simontok Qaireen

Esok bucuk2 mama..Qaireen genap 7 bulan..

Suka menggeget, menjilat & yg sewaktu dengannya.. tgh gatal gusi. Dah boleh angkat vontot tinggi2 macam position merangkak tu.. tapi biler bergerak gear undur keh keh keh..

5 comments:

Alyda Ali said...

Ala comelnya Qaireen...tmbam btl la kak...rambut dia pun lebat kan....masa kecik mmg akak tak cukurkan...

DYLA said...

kak lebatnya rambut qaireen tu... mmg anak2 akak smua rambut lebat mcm tu ke?

rase mcm baru je akak bersalin qaireen... tau2 dah 7 bulan rupenya.

isya said...

cepat je ms berlalu kn? kejap je qaireen dah 7 bulan..

edrina said...

Ida - thx ida, ha..ah rambut dia tu akak tak cukur pun

dyla - betul tu dyla, anak2 akak lahir2 jerk mmg semua rambut lebat.. betul tu akak pun rasa baru lagiks bersalin dah 7 bulan :-).

Isya - betul tu cepat jerk berlalu.. danisha tu pun akak rasa cam baru jerk bersalinkan dia, dah 2 taun pun dah dia hehe.. eh akak baru perasan lah akak tak der link blog isya kan? Akak linkkan ok?

viruspadu said...

kejap ajer dah 7 bulan yer kak

tembam betul dia, geram jer

Google