I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, August 14, 2009

Atuk, Wan & Cucu2nya...

untung dorang ni dapat atuk & wan yg sporting, baik, penyayang & masih kuat & sihat.. Semoga Atuk & Wan sihat2 selalu.. Amiinnn....
Haris sorang belum mandi pagi.. huhu.. tgk la muka qaireen yg macam boy tu keh keh.. dukung danisha rasa dah cam sama berat ngan qaireen.. tubuh qaireen kental huhu.. la ni kuat tul makan bubur nasik.. pas tu qaireen la ni tgh gigih praktis nak duduk sendiri :-)Ni pulak gambar2 dihari yg lain..Tiap kali PIL dtg umah, biler dorang nak balik jerk.. semua nak ikut so, selalunya dorang akan ikut balik umah PIL lepak2 umah atuk dorang lak layan disney channel sampai la dorang call saya suh dtg amik hak hak.. Pagi tadi mak mentua saya cakap.. sekarang ni baru 3 yg reti ikut tak lama lagiks qaireen biler dah setahun sure pandai nak ngikut jugak.. so berbondong2 lah nanti mengekor atuk & wan hehe..

1 comment:

gee ryder said...

suka betul dorang dpt jumpa wan & atuk ekk..

danisha tu dh mcm anak patung..dgn rambut pjgnye hehe

Google