I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, April 14, 2009

Haris yg kreatif & suka melukis

Haris ni sgt minat melukis.. dok diam2 ader ajer yg dia lukis.. gambo transformer la..raksasa la, ultraman la..spiderman la.. pulak tu tinggi sungguh imaginasi dia.. dulu saya pernah buat entry pasal dia kreatif cipta macam2 ngan lego..kali ni saya nak tunjuk lak lukisan haris..
ni saya scan balik :

5 comments:

nestumrasberi said...

ed dulu ap pun cam haris imaginasi tinggi tapi ap suka lukis gambar kereta n kapalterbang.

pantang jumpa pensil or pen tak dpt kertas dinding rumah jadi mangsa.

Cik Sar said...

hahaha..cute je gambo spiderman tu kak..

.fARhANA. said...

sgt chumel pic's tue..
hee~

btw,
saye dah tkar URL tuk blog saye..

http://fanaprop.blogspot.com/

Yusmi said...

Ed, nak tanya, masa travel oversea dulu, perut berapa bulan?. Bos aku tanya, boleh ke kalau aku ke Amsterdam bulan 5 ni, masa tu perut dah 7 bulan..Apa pendapat kau.?.

edrina said...

nestumrasberi - yer ker kak? budak2 lelaki kan..mmg tinggi imaginasi dorang.. haris dulu pun kuat conteng dinding..la ni jerk dah ok.. dia lukis kat kertas dah tapi sekarg danisha lak take over..si kenit tu pulak pantang dapat pen/pensil dia la yg tukang conteng dinding pulak huhu

Cik Sar - ehehe tu la kan cute kan :-)

farhana - :-). ok noted.

Yusmi - aku dah reply kat blog kau yak!

Google