I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, April 13, 2009

Sesuatu yg istimewa dr seseorg yg istimewa utk yg teristimewa..

ewah.. tajuk tak bley blah wekekekee...

tq soo much laling.. yg biru kat depan tu plastik dia..lum buang ooo..tatut calar wakakaka..


argh..suka giler kat purse neh..sukak..sukak..lalalalala
hphone saya ari tu kan dah rosak..so pakai hphone lama hubby.. sekali sabtu ari tu masa jenjalan kat jusco bukit tinggi, klang hubby kata jom singgah kedai nokia.. kiter beli hphone utk awak.. yehaaa... yaribaa...andre andre...

Dah lama saya nak hphone flip..akhirnya tercapai hasrat..saya suka hphone ni sebab dia kecit comei molek & nipis.. sgt sesuai dengan i yg kewanitaan ni kan..wakakaka.. poyos.. paling best dia ada lampu kat cover dia tu..aa sukak..sukak.. cover tu pun leh tukar satu set lagiks dia kasik color hijau.. kalau pilih yg biru, set dia satu lagiks color coklat.. tapi saya suka merah.. kalau ada pink kan best hiks..

see lampu lip lap lip lap..ekekeke..

Baca sini kalau nak tau full spec dia - Nokia 7510 Supernova saya tak kisah sgt feature dia yg penting leh calling2 laling i, ewah ekekeke.., kecit & tomei & nipis.. tapi ada radio rupanya aa sukak..sukak.. pas tu camera 2MP.. itu jer lah yg basic ajer...

9 comments:

ina @ nina @ infazety said...

bestnyerrr....
macam2 dapat ya....

Mrs.FHM said...

kak ed....
vavavavaaaaa.....cun eh henpon.... purse pon....

ratna said...

wahhh bestnya. saya pun suka la kat purse akak tu. simple tp cantik.

DYLA said...

fuyoo bestnya kak!

tantek henpon tu..

Cik Sar said...

ni betui2 best ni.. tukor kije baru..henpon baru, purse baru..keta baru.. hah..gambo keta baru mana kak Ed?

gee ryder said...

bab org hadiah ni mmg best hehe...
cantik phone leh nyala lg

PuteriSatu said...

ed...nokia tu rege berapa..?? kenan lak akak...

ezzah said...

ed.. lain kali dtg belah bkt tinggi or andalas, calling2 la.. meh singgah umah aku!!!

edrina said...

ina - tu aa best kan ekkekee

Inaa Mrs.Fhm - hihi...cun kan hp tu.. ekeke

ratna - ha..ah simple but nice kan

dyla - ha..ah akak suka bangat..sebab comei molek jerk :-)

Cik Sar - tungguuuuuuuuuuuu ekekeke

Gee - mmg best biler tak yah kuar duit sendirik kan ekekke

Kak Puteri - Harga dia Rm840 sebab ed amik sekali kan memory card 2GB.. kalau tak amik memory card tu cuma RM740.

Ezzah - Insyaallah... :-)

Google