I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, April 05, 2009

Projek mirror chest Najihah

Takkan mak pak jerk dapat habuan kan.. anak2 pun dapat toys jugak sorang satu.. najihah pilih mirror chest neh.. kiter kena decorate & colour sendiri..
Bahan2 yg diperlukan..

Step by step cara nak buat fairy

tadaaa... dah siap..fairy neh saya yg tolong buatkan ekekeke... Seterusnya kita mulakan kejer cat mengecat yak..Kena buat kat dapur yer.. ekeke...


Hasil keras tangan najihah..

Najihah belum habis color.. projek tergendala sebab semalam dia ikut ayah ngah & wan dia jenjalan.. akan disambung insyaallah malam nanti ekeke.. nanti dah siap saya tunjuk yak..

Ni lak utk danisha.. baby bop.. danisha yg pilih sendiri..barney tu lak dah lama saya saya beli kat US masa time najihah kecit2 dulu.. barney tu leh nyanyi 2 buah lagu.. i love u & u re special
Kali ni haris pilih power rangers..

4 comments:

Ina said...

Dear Anak Intan,

Dah besar budak2 tu, cute2 lak tu. Congrats with the arrival of the latest edition...hehehe

Can I lonk your blog to mine?

ina @ nina @ infazety said...

ed...
anak ina dh terbekenan ngan mirror si jihah tu...siap request lagi tu...hahaha...

gee ryder said...

kreatif najihah ni

Mrs.FHM said...

gud luck Najihah...dah siap nanti tunjuk eh. hehehe kak ed ina pon rasa nak buat gak projek najihah tuh cam best jek...

eh kak ed dah nak start keje eh? wahhh congratssss....kalau bz pon apdet gak blog eh....

Google