I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, April 21, 2009

Gate sudah di pasang


Sempoii ajerk.. metal..org lain semua buat wraught iron, tapi kami buat metal sajork.. pasal grill umah pun lum tukar.. so kira sementara ni kasik sama konsep lorr ekekeke.. konsep moden..moden kah? ekekke..

Gambo2 ni semua saya upload utk tatapan hubby..so laling..tentek tak gate kiter ni? ekekeke


belah dlm..
Lantai yg biasa2 ajerk..janji nampak bersih & kemas..oh ni tiles heavy duty neh..Projek seterusnya..nak wat bumbung & tembok keliling umah.. bila tu? tunggu kumpul duit dulu lah ekekeke... tak nak lah guna semua duit simpanan kan.. itu semua utk emergency.. so kena kumpul duit dulu lah yak.. happy nya..terasa selamat sudah anak2 nak main2 kat depan umah.. terasa kemas & bersih..yeay.. saya happy lalallalalaa

9 comments:

saudah said...

simple but nice

just me said...

Wacha! cantiknya gate! satu lagi, kita punya taste sama ler! gate kita sama sebijik, cuma saye punya warna coklat macam kayu sbb konsep tropika konon..keh!keh!
Nt kita tunjuk kat awak ek.

Lagi satu, pasal captiva tu, kita pun suka gila captiva. dah test drive best syok, tapi nak beli pikir 100 kali. ikut hati kita gila keta continental tp pikir 2nd hand value, terbantut akal..kah..kah..

Ceera said...

ni bukan gate2 biasa nie.. hehehehe

cantik la.. ni namanye gate, ehhhhhh sibuk plak nak tengok2 aku pakai keta apa. hahahaha.. =D

Siti Fatimah said...

hi salam kenalan :D
nice blog...
btw ur gate look simple & nice dear :)

nestumrasberi said...

simple but nice

ratna said...

kak.. walaupun simple..tp skrg gate jenis mcm ni jadi trend tau utk rumah2 baru. grill rumah kami pun buat mcm tu jer..simple. tak yah nak berbunga2 meriah. simple lagi cantik.

ViStAnAviSta said...

hehe okeh jek kak pagar tuu tanteekk..lgpun cam trlindung ckit kereta..oklah tuuu

edrina said...

saudah - ha..ah simple kan

just me - ehehe toche toche. Ye lah nanti tunjuk gambo gate awak yer :-)
mmg captiva tu best tapi spare part mahal & 2nd hand value dia tu la rendah.

Ceera - hahaha lawak la nama gate tu ceera.. kreatip aa awak ekekeke 'gate sibuk plak nak tgk2 aku pakai keta apa' hahahahhaa

Siti Fatimah - salam kenal jugak..hihi thanks :-)

akak nestumrasberi - thanks kak :-)

ratna - oh ye ker ratna? kira kami ni gayak trend terkini la kan ekekek

Vistanvista - ehehe tq, terlindung kan bak kata ceera :-)

gee ryder said...

saya suka la gate akak ni, nampak modern...pakai je saya nti duk apartment...kalo tak mmg saya tiru hehe

Google