I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, April 05, 2009

Berjaya jugak akhirnya

Ari tu hubby ada beli 2 lagiks rak tinggi hitam bagi menggantikan 3-tier rack yg kecit2 tu...so tugas saya la kan nak menyusun semua buku2 tu ker rak yg baru..sementara saya tak kejer & hubby weekend lak baru balik..so saya susun sikit2 sebab saya bizis..wah bizis kah? ekekeke bizis melayan anak2, masak & mengupdate blog ekekeke.. eh betul jadiks suri rumah sepenuh masa pun bizis tau..macam2 kejer & karenah anak nak layan..betul tak ina? eheheh

Akhirnya berjaya jugak saya menyusun segala buku2 & fail2 dlm bilik study tu.. tapi itu pun saya main belasah jer susun tak der ikut genre ker apa hiks.. pasal memula tu saya try la buat ikut subjek semua kan..sekali adeh lambatnya nak siap..terus saya belasah jerk hahaha...

So ini lah hasilnya..
ini lak letak file2 bil2 etc..


meja study yg dah berkurun lamanya.. atas dia dah melengkung so hubby dah cabut buang..nak kena carik meja study yg moden & tentek sket ni..ekekekek...

rak2 kecit tu saya bagi adik saya semuanya.. bawak pi umah sewa dia..

4 comments:

Yusmi said...

Ed, aku pun tgh mencari rak buku dan meja study/komputer. Rak itam tu beli kat mana? berapa rege?..Ingat nak cari kat Ikea sbb voucher ikea RM700 belum guna lagi.. Dah 4-5 kali ulang p ikea, tak terpakai lg voucher tu..hehehe

edrina said...

rak tu harga dia sejibik RM200+, aku beli kat cavenzi..janji tantek & kuat ekekeke

nestumrasberi said...

betol tu jadi surirumah lagi banyak keje. kawan2 akak yang dah renti keje pun cam gitu. bangun pagi prang pung prang sampai ke malam.

akak pun lagi 5 tahun jer nak keje. dah lama teringin jadi surirumah mithali macam ina!

cantik lemari buku tu..

ina @ nina @ infazety said...

betul tu ed....ingatkan jadi surirumahtangga ni bole lah rileks2...xde maknanya, ina rasa time keje dulu lagi rileks...ahaksss..

tu sib baik budak2 dah besar, umah x sepah sangat, klu ada bb maunya kurus kering ina ni...

kak nestum, nnt lagi 5 taun ina wat banner "welcome to the club" utk akak eh!!! hehe...

Google