I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, April 06, 2009

Back to work

Yeehaa.. hari ni saya start kejer...office hour saya kul 12pm - 9pm yak... sebab dia nak kasik masa ngan US sikit kul 9pm tu kan 9 pagi time sana..

Kul 10.30 sat gi saya bertolak dr umah..sempat lah masakkan lauk pauk tghari & malam utk anak2.. sempat susukan baby, mandikan baby, pegi pasar pagi etc..

Mungkin saya takkan dapat update blog sekerap sebelum ni lah u olls yak..insyaallah kalau sempat saya akan try update..

Malam ni hubby balik.. yesza..ase rehe ha rehe..ha lalalalala...sila sambung sendiri ekekeke..

wish me luck.. daaa...

9 comments:

ina @ nina @ infazety said...

gud luck ed...
moga semuanya berjalan lancar...

DYLA said...

lain dari lain waktu keje akak. best la sbb tak tempuh jem!

zully said...

good luck ed!!!!!

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

Akak,
Lama tak bercomment soqie yeaa mood swing nak blog malas..
KP pun nak juga ucap moga akak sucess in thiz new job n harap semuanya bjln ngan lancar yekk..

marinahunny said...

gud luck akak, u can do it! ohoo timing keja akak x sama mcm kite ek..

PuteriSatu said...

lama tak jengok ke sini....suka tengok ed kemas umah..hasilnya...kita yang tengok ni rasa seronok...hiks...

Ina said...

Dear Anak Intan,

I dah khatam your blog. Best baca pasal your family. Good luck with your new job!

Can I link your blog to mine? Senang sikit nak track updates. Tq.

gee ryder said...

slmt kembali bekeje..
hubby sy duk becuti lg tu hehe..
wktu keje dia nti pn dh betukar

edrina said...

ina - thanks! :-)

Dyla - tu la, tak tempuh jem.. lagipun akak ikut highway elite tu..terus jerk.. senang tak der sesak kepala ekeke

zully - toche toche!!

KP - mekasih.. akak pun dah start kejer ni tak leh dah jadiks blogger tegar cam selalu huhuu

marina - thanks! ha..ah tak sama :-)

Puterisatu - akak kena wat sikit sikit dulu sebab mana ada duit nak wat semua sekaligus kan ekekeke

Mak Long Ina - sila2..anak intan dah linkkan pun mak long ina punyer blog ekekeke

Gee - thanks!! cuti sepuas2nya dulu yak!! ekekeke..nanti biler dah start sure busy.. ni la waktu utk rehat ekekek

Google