I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, January 08, 2009

Saatnya hampir tiba...

Salam u olls..

Sepanjang minggu neh saya dah start rasa contraction yg makin kuat & kerap.. semalam, khamis saya siap terjaga kul 2 pagi coz contraction agak kuat.. tapi menjelang subuh sakit tu hilang.. saya still ke opis cam biasa semalam.. tapi after breakfast..sakit tu dtg balik.. so opismate saya yg prihatin, azeanna, ros & k.laila tolong hantar saya ke damansara specialist hospital tu.. buat CTG for half an hour.. seperti biasa sesampai jerk kat spital sakit tu berkurangan lak.. haih..ngok ngeks sungguh la hai... tapi maser buat CTG tu mmg ader contraction tapi saya baru 2cm dilate.. so doc cuma kasik mc utk semalam & hari ni suh rehat kat umah...

Pagi neh, jumaat lebih kurang kul 10 pagi saya kuar tanda darah.. sib baik hubby dah balik dr JB semalam.. hubby kejer kat KL ari ni.. since sakit belum kuat, saya drive pi hantar haris gi klinik dulu coz dia batuk & tonsil bengkak.. pas tu gi beli lauk makan tengahari..saya nak makan kenyang2 dulu sebelum gi spital.. karang dah tak leh makan kan :-). So neh saya tgh tunggu hubby balik dr KL..pas tu saya terus ke spital lah u olls... so harap2 baby neh kuar lah hari ni 090109 ekekeke.. tarikh yg saya dok mintak biler borak2 ngan opismate ekekekeke...

Apa2pun saya nak ucapkan ribuan tima kasih pada Azeanna, Ros & K.laila..opismate saya yg sangat2 baik & prihatin.. tqvm korang..muaahhss..

Doakan segalanya selamat yer u olls.. insyallah saya akan update berita terkini melalui berry saya daa...

3 comments:

tilmiizun said...

baik sediakan payung sebelum hujan...

jangan jadi macam kat tempat saya pagi tadi...baru je nak kua parking keta,terus terberanak kat dalam keta...begitu ramai makcik2 yg tolong...

gee ryder said...

semoga akak selamat bersalin

PuteriSatu said...

semoga dipermudahkan segalanya ye...jangan lupa update berita terkini..ok...

Google