I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, January 29, 2009

Gelagat Danisha

Situasi 1

Saya nak pam susu (waktu tu baby kat spital sebab jaundice & saya lum dapat bilik utk lodger). Danisha nampak saya tgh pam susu.. terus dia menangis2 sambil cakap.."angan mama angan...akit.. angan mama!!" (Jgn mama..jgn..sakit..jangan mama).. hahhaa bersungguh2 dia menangis & tak bagi saya pam susu.. dia takut saya sakit hahahhaa.. mmg sejak tu tiap kali nak pam saya kena nyorok dari dia hahaha

Situasi 2

Tiap kali saya susukan baby qaireen dia akan dtg dekat and kiss baby pas tu cakap.."mama..tup..mama tup" (mama tutup..tutup).. dia suh saya cover breast saya & muka qaireen ngan baju hahah kira nyorokkan muka baby dlm baju la hahaha...

Situasi 3

Waktu mak cik tukang urut tu dok urut saya.. danisha dengan setia dok meniarap tepi kepala saya..sambil cakap.."ayang mama... ayang mama" sampai mak cik tukang urut tu cakap apa tau "untung kau..anak2 kau neh sayang kau" hahahaha... dia takut mama dia ni sakit kot.. pas tu kalau dia nakal saya cakap apa tau "shisha nak urut?" dan dan tu dia stop & jerit "nanak!!" hahaha dia takut ekekeke

3 comments:

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam..

mmg sayang mama die betui..

take care yek masa dalam pantang ..

gee ryder said...

bla dh ada adik otomatik dia pndai sndiri kn kak n dia nk bermanja ngn akak lg tu

zully said...

comelssssssssssss!!ja word2 danisha..even pelat kan..heheh..my hadif pun maintain pelat sampai la.....hehehh

Google