I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, January 27, 2009

Blackberry upgrade

Oh saya dapat pilihan utk upgrade berry saya yippie yeay.. ada 4 design, so saya rasa saya nak pilih Blackberry Pearl Flip 8220 neh.. hiks.. lalalalala.. ni sebab company saya kat US renewed lagi 2 taun kontrak ngan T-mobile so leh dapat free upgraded blacberry.. yippie yeay..

lain2 pilihan yg available:

1.) Blackberry curve Titanium (oh yg neh cam hubby punya)2.) Blackberry Pearl 81203.) Blackberry 8820 (oh ni cam version lama jerk.. tak best hiks)

2 comments:

DYLA said...

wah bestnyer kak....mana satu jadi pilihan tu?

gee ryder said...

pilih jgn xpilih kak...best gilos

yg last tu cam hubby sy punye jer...sian dia version lama hehe...tp xlama akn diupgrade gak tu

Google