I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, May 29, 2008

Van idaman Kalbu - Hyundai Starex 11 seater van

Harga = RM138K
Engine = 2.5
Minyak = Turbo Diesel


Apakah pandangan u olls? Ok tak? Hati saya & hubby dah terpaut neh.. ekekeke.. yg 7 seater mahal sikit RM180K...so rasanya amik jer la yg 11 seater neh..tempat letak minuman etc tu kalau angkat jadiks seat..leh jugak cabut so ada ruang nak ke belakang & jadiks 9 seater sajer.


Nota kaki : Gambar2 - credit to Paultan.org

3 comments:

tukang campak said...

11 seater tuh...skali tgk mmg ala2 Alphard gitu. Seshuai la nk travel ngan kanak2 ribena sbb masing2 ada space sendiri, takdela bertekak sapa nak dok mana, takpun kaki ko langgar kaki aku hehe

Stuju stuju...and the very cheap maaa at 138k

edrina said...

Tu la zie..especially tak lama lagiks neh nak tambah lagiks sorang kan...masuk maid, stroller bakul susu bagai mmg dah sendat dah waja aku tu huhuhu

Kopi Suam said...

uishh eid 11 seaters heeh hehe..kami pun terpaut jugak sebab memang cun mcm alphard tapi beso bebeno le...heeh heeh

kalau hang beli aku tumpang yek...heeh heehh

Google