I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, May 20, 2008

Movie & Playground

Hujung minggu ni kelab sosial company saya buat movie night...so apalaga saya pun booked la 4 ticket utk saya, hubby, najihah & haris...Free kan mesti la amik hahahha...Rasanya company saya dah book satu hall tu utk kitaorg jerk.


Hmm...ni pulak gambar2 masa saya bawak anak2 pegi main playground taman umah saya..alah sebelah umah saya jer taman ni ekekeke...pasal umah saya corner lot..tepi sekali..tapi saya tak bagi maid saya keluar bawak anak saya tanpa saya ada sama...so bila time saya ada rumah jer la baru dorang ni dapat kuar pi main playground ni...bukan apa saya tak mau maid saya bercampur gaul ngan maid2 lain yg banyak berkumpul kat sini...then ada ramai jugak antara maid2 tu yg tokei dorang amik illegally means dorang ni tak dak permit.


So layann...

Ni aksi2 sigenit debod

Sangat suka naik buaian.. :-)
Aksi2 Haris

Najihah yg buat lawak nak pakai tudung jugak bila tgk mama & kakak aisyah dia bersiap pakai tudung...layan jer la...walaupun pakai seksi hiks..



Najihah & Haris

4 comments:

ezrazlin said...

Hey there..
I'm selling this lovely cupcakes for RM2.50 a piece, it's home-baked, if you're intrested and planning a small farewell gathering for a friend at your office, a birthday party or even a wedding, I do take big orders and if you want more information, u can call me at my number 012-2987347.
Check out my blog at..
http://ezrazlin.blogspot.com/2008/05/cupcakes-theme-happy.html
tQ for your support..

PerantauSepi1306 said...

hey ed.. sangat comel si dibob ko tuh.. kalo aku jumpe mmg ku fecet2 pipinye tuh... dan amat seksi tau bila pakai tudung ala2 labuh tapi pakai skirts.. ko pakaikan la dia scarf yg ala2 cumel tu.. shesuai sgt ;p hehehehehe

Ayu said...

aku pon geram nengok anak ko ed.. eee bagi satu bleh? hahahahaha

viruspadu said...

best la kan petang layan anak mcm ni kan

anak akak comel2 belaka, yelah kan omak eh comel, harus anak2nya comel2

Google