I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Thursday, May 15, 2008

Happy 4th Birthday Haris & Happy Teacher's day to all teachers !!

4 Tahun sudah!! Selamat hari lahir buat satu2nya anak teruna saya yg hensem ekekeke...
4 tahun lalu saya terpaksa melahirkan haris melalui pembedahan ceaserian sebab kedudukan dia yg songsang dlm kandungan. Haris merengkok dlm perut saya, kepala & kaki dua2 kat atas..bontot kat bawah ekeke...Pagi tu sewaktu nak amik wudhuk solat subuh tetiba saya rasa ada air mengalir seperti saya terkencing...rupa2nya air ketuban saya pecah...kebetulan hari tersebut hari sabtu dan kami tido di rumah mertua saya (masa ni kami masih menyewa di klang) so kelam kabut la ayah mentua saya & hubby hantar saya ke hospital pakar wanita razif & norana kat klang tu...Dorang yg panik ekeke..saya cool jer ahhaha...lagipun masa tu contraction tak kuat pun may be sebab kedudukan haris yg songsang buat dia tak kuat nak push keluar..tu yg saya tak rasa contraction sangat tu...so sampai hospital sampai satu tengahari saya tak rasa nak push pun & contraction tak kuat...baby lak makin lemah dlm perut coz air ketuban dah kering so doc terus decide ceaser...masa ni doc pengsankan terus saya pasal baby songsang so dia takut saya rasa kalau bius separuh sedar pasal dorang kena pusing baby dulu sebekum kuarkan dr perut saya...Alhamdulillah tepat 1.00 tghari , anak teruna saya yg macam2 peel ni selamat menjengah dunia...ekekke...masa lahir haris sangat tembam..mata sepet & pipi kembung tapi hidung sangat mancung...hahaha...dan sgt putih melepak.. :-)
Haris ketika berusia 3 bulan. Haris ketika berusia 5 bulan

Haris ketika berusia setahun 1 tahun +

Haris ketika berusia 2 tahun+




Haris menjelang 3 tahun




Haris berusia 3 tahun +


Haris menjelang 4 tahun

16 MAY 2008 HAPPY 4TH BIRTHDAY HARIS DEARIE!!

4 comments:

viruspadu said...

haris betul2 byk muka akak kan

*suke*

sweet sgt tau

hepi besday sayang

PerantauSepi1306 said...

ed, mmg ensem baby boy ko.. Happy Birthday Haris! sooooooooo cute!

Ayu said...

ed yuhuuuuu
comelnya anak2 ko.. isk geram aku nengok..

aku ni Ayu

p/s : aku mencari Jujie, kalo ko ade contact number dia ko bg aku leh?

tukang campak said...

Walaopon t'lambat (Fri aku coti), Happy belated besday to Haris, semoga dimurahkan rezeki & kesihatan yg baik. Amin. Suka betul aku nengok dia esp. masa rambut dia panjang dulu. Geram !!

Marilah kita sama2 mengompol Transformers untuk anak teruna kita. Amcorp Mall yeah...

Google