I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, December 01, 2009

Kisah ibu & anak - Part 2

Lawak la najihah ni.. kali ni tiap email dia disudahi ngan salam..

Email 1:
adik2 dah bangun baby tengah makan kt bwh haris dengan shisha tgh tengok tviq jihah pon sama mamapulak buat apa kt ofis tu mama... jihahbelum mandi lg... lepas baby dah mandi jihah la pulak mandi assalamualaikum warrah matullahhiwabara katuh

Reply
mama tgh buat kejer... jihah ingat pesan mama kay..tolong tgk2 adik
sama tau.. sian kakak aisyah.. karang mandi sikat rambut kemas2 ok?

Email 2:
ok... eh mama bila kt png nanti masa hari isnin nanti balikmalam ke pagi atau pn petang mama assalamualaikum warrah matullah hiwabarakatuh...

Reply
kita balik pagi..ok? Tapi hari sabtu tu sampai petang tu najihah dah
boleh main pantai ker pool ker..sebab depan hotel kita tu ada pantai
:-)

Email 3:
tak sabar nya swimming pool tu besar ke kecik mama... boleh ke jihah bawak pelampung mama...hihihi best betul dapat hotel macam tu mama... assalamualaikum warrah matullah hiwabarakatuh...

Reply:
mama rasa besar... boleh kot nanti mama bagitau babah

1 comment:

~ thalhazlin ~ said...

wah. pandai tul jihah, dah pandai send email. hihik. pastu, siap bagi salam penuh pulak tu, tiap-tiap habis bagi email. dah cam chatting plak. so cute la kak ed! :)

Google