I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 16, 2009

Haris kena chicken pox!!

Maid saya baru call cakap haris kena chicken pox.. huhu patut la malam tadi badan dia panas.. neh saya tgh tunggu hubby amik.. saya kejer dr umah ari ni..

tapi kesian nya kat haris & najihah, kami patut pegi field trip ker petrosains kelolaan company hubby.. tapi dah jadiks cam ni hubby cancellah sebab kalau bawak jihah sorang kesian pulak kat haris.. so nanti2 la bawak kemudian.. tak der rezeki dorang kali ni..

Balik ni nak carik air kelapa bagi haris.. semoga haris cepat sembuh...

3 comments:

isya said...

get well soon haris..

SharHanah® said...

Moga cepat² sembuh Haris.

Mrs.FHM said...

kak ed camanangan haris? hopefully cepat sembuh, insyaAllah.....

Google