I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, December 02, 2009

Hadiah utk anak2 - Part 2

Ini pulak utk haris...huhu transformers lagiks.. kat umah saya tu dah boleh buat filem transformers.. ada size kecik, medium, besar... tak boring2 ker haris ngan transformers nih?Lego Dora ni utk Danisha.. sebab shisha suka Dora :-)Utk baby pun ada tapi lupa nak snappo.. banyak jugak la habis malam tu.. almost rm500.. tapi tu semua kami mmg dah allocated awal2 lagiks dah..dah termasuk dlm budget utk bulan ini.. budget bulan depan utk baju2 & kasut sek jihah pulak...

nota kaki:
Alhamdulillah.. taun depan allowance hubby tambah lagiks ... syukur2..as snr mgr hubby diberi pilihan kereta company BMW atau $$$$??? harus la pilih $$$$ ekekekeke.. kalau hubby nak beli sendiri keter BMW, dapat discount 20%.. tapi hubby kata dia tak mau BMW, dia mau lexus huhu... tak agak2 okes wekekeke.. rege rm300K+ tu hahahahaha.. tapi hubby kata keter2 tak penting sekarang..yg penting RUMAH... yeehaaa... saya dlm process jual apartment saya yg kat klang tu la ni.. berdekatan ngan Giant & Tesco Klang.. kat Bukit Tinggi.. kalau ada rezeki org nak beli leh la wat renovate umah atau downpayment umah kat Jelutong??? Pas tu leh pulak jual umah kat puncak alam..wekekekke *wink*

2 comments:

Ina said...

Dear Intan,

Hadi pun giler transformers gak...hehehe. Bumblebee haris tu sama ngan Hadi punya...hehehe. Best kan belikan bebudak toys :) Actually memang mak diorang selalu 'over' bila gi toysrus tu...hehehe

p/s: Tapi yang best sekali Najihah punya 'kitchen' tu...best giler!

gee ryder said...

kalo hubby sya tu kak, transformers tu bukan dia beli utk aqeel,dia beli utk dia hehe..

kalo cmpny nk bg free bmw, sya pun nak, tp kalo takat pinjam baik amik cash kan kak...hehe..syok tu! shopping arr pe lg tgh sale ni

Google