I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, July 06, 2008

US Trip - Part 3 : Shopping baju anak2


Tadi saya sempat kuar kat Franklin Mall kat willow grove kejap. Kuar kejap jerk tapi sempat lah sambar beberapa pasang clothes utk anak2..shopping raya ekekeke..baju2 neh semua bawah usd10 selai.. ada harga usd4.99, usd5.99, usd6.99 dan paling mahal pun usd8.99. Kebanyakan t-shirt2 danisha harga usd4.99 sajork. La neh tgh sale tu yg dapat murah giler. Utk haris saya sempat beli 2 pasang jerk baru pasal saya dok rambang mata pilih baju budak2 pompuan hiks..so insyaallah nak pi cariks lagiks utk haris esp jeans levis & baju2 osh kosh etc. Pas tu nak kena beli jugak utk famili & member2 yg dok kirim utk anak masing2.. mau pecah beg saya nanti hiks.. Jgn mak cik pak cik kastam tu ingat saya nak berniaga sudah :-)



Baju utk haris..baju neh ada lampu kalau gerak2 jerk kuar lampu merah lip lap2 kat thomas & logo cars tu.

Neh saya tak guna flash, leh nampak kan blink2 warna merah kat thomas tu kan? :-)


Jeans pendek..utk najihah


Jeans paras lutut utk najihah


Skirt utk najihah


saya suka belt dia ni


Set baju & seluar kain lembut utk najihah. Seluar kembang bawah paras lutut.


Blouse utk najihah..lembut giler kain..sejuk.


Skirt utk najihah..saya suka fesyen skirt neh..lembut jugak kain dia.


ni baju dia.


Skirt pendek utk Danisha


Seluar utk Danisha.


t-shirt danisha


Lagi t-shirt Danisha


t-shirt & seluar pendek utk danisha


utk danisha juge




Oops..sempat gaks tersambar kasut Reebok neh utk saya hiks.. harga asal usd55 after less dapat usd24 sajork.. yehaa.. mak suka nyah...opps terlebih sudah..
Ok lah titun time..bye..nite..nite..

8 comments:

Kopi Suam said...

alaa ed sungguhnya aku amat jealous dengan shopping2 kamu itu....

ed nak jugak thomas tu bleh...serious anak bujang aku pun giller thomas jugak..boleh la boleh laa please...

Ayu said...

Ed,
ngko ni sabo jek laaaa bagi I jeles aje ok..
hahaha
zirap, kite kene kumpul duit kite nih hehehehe :)

ikan said...

adui edd...thomas lip lap tu nak nanges aku tgk....
nak jugak...nak jugak.....hahahhahaha

ya pn zirap, cepatla bukak tabung ayam kita ke us...akak meroyan

Kopi Suam said...

ed maaf le blog engkau jadi sasaran..itu le mate aku cakap kalau gi us bukan seakat meroyan shopping...bawak 10K pun harus rasa tak cukup...barang murah giller...


boleh le ed thomas lip lap tu aku nak..

PerantauSepi1306 said...

waaahhh soping gilersss jeles tul aku nengoks... tapi saiz aiman kalo yg ader lamppu tu misti takde kan... huaaaaaaaa

saper kata nak kumpul tabung badak tu.. aku nak itut gaks....

tukang campak said...

adoi...lemah jantung aku edd, sungguh la santek segala pilihan mu itu, esp yg najihah punya, the very girlie2. Sib baik Adan baru je abis musim Thomas dia harus ku kirim juger.

Ok kengkawan, operasi tabung ayam, badak dan gajah bermula sekarang. Zira, ni ala2 kurik kendi US plak nih hahaha

edrina said...

wahai zirap & dd.. aku leh la tolong belikan sorang satu... tapi semalam masa aku beli thomas tu tinggal satu.. brg tgh sale.. kalau tak silap aku cars tu banyak lagiks.. spiderman pun ado jugak tapi aku tak sure size apa yg available lagisk.. korang nak thomas jer ker atau tak kisah character lain? Kasik tau aku size anak2 korang.

viruspadu said...

penuh satu katil tu hihihih... syioknya

Google