I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Saturday, July 12, 2008

Trip to US - Part 7 : Gambar2 sekitar Philadelphia

Gambar2 neh saya amik masa saya on d way ker sunguard semalam...semua amik waktu keter tgh gerak so gambar tak la clear sangat.. anyway enjoy...

nampak tak u olls..jambatan yg sangat tinggi kat atas tu.. Janet pun tak tau ada apa kat atas tu.
oh..ada hot air balloon.
Zoom sikit
Ni pulak philadelphia museum of art
museum of art dr depan
cuaca kat sini sekarang..panas tapi tak der la cam kat mesia..sini panas tapi banyak angin..dan tak humid macam kat msia so kurang peluh..panas dia masih leh tahan lagiks la..masa saya memula sampai ari tu kan..asyik hujan jer kan so tak der la panas..tapi dah 3 hari rasanya hujan tak turun tu yg dah start panas.Kat sini ada bendera semua negara...bendera mesia pun ada..cuba u olls cariks :-)
Grafiti wall

5 comments:

atehlaila said...

Hi Ed..suka le ko yer..jgn lupa carik souvenir tuk geng2 lunch yer..

atehlaila said...

ED..ada 2 komen berturut..tadi B4 baca blog ni..yg ni selepas plak.

Best kan dpt Boss yg okess ni..jeles gua..sonok baca sbb kita berasa dlm same organisation, tapi berhadapan dgn org yg berbeza..ada kosong kat IT tak..tukang cuci2 keyboard pun okes gak..

Bravo..shopping bebanyak..snap gambo bebanyak...kim salam kat Mike Morris..hehe..heh...

Ayu said...

semoga success Ed
amik byk2 gambo lagik eh :)

langsuir said...

Alhamdulillah. Jauh perjalanan luas pemandangan dan pandangan :-)

PerantauSepi1306 said...

you are so fortunate to be able to gain all those experiences for sure to be cherish in later years ;D

Google