I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Sunday, July 27, 2008

Trip to US - Part 10 : Activity mendobi


sorry lah u olls..walaupun saya dah seminggu balik dr US..tapi tatap jugak i nak letak entry basi ni yer.. bukan apa sebagai kenangan hiks..

Masa saya dok kat Candlewood neh..saya dapat cuci kain/mendobi secara free jerk u olls..tinggal malas ngan rajin jerk nak terjah bilik mendobi kat bawah tu aa.. ehehe..so selalunya saya mendobi waktu malam..saya masukkan baju saya dlm washing machine pas tu saya cabut naik atas..agak2 dah siap baru saya turun...masukkan pulak dalm mesin pengering..ha..neh yg lama u olls..sebab kekadang kalau jeans tu saya amik tahap max kan..so lebih kurang sejam jugak la..so cabut naik atas balik..sejam kemudian baru saya turun balik :-)
Yg hujung neh dryerKat sini pun ada jual snek & air kot2 nak mengunyah ker etc..Kalau tak bawak duit..isi jerk form yg disediakan kat situ..tanda la apa2 brg yg kita amik..nanti dia caj kat room kita laLepas dah isi form bagai..drop kan lah dlm box yg disediakan kat situ..kalau bawak cash..drop jer la cash kat dlm tu.Sebelah tempat laundry neh ada gym ..masa neh dah malam dah tak der org kat sini hiks..
so jgn ingat selama 2 minggu saya kat sini saya tak basuh baju yer u olls..hiks..ntah hape2 ntah saya neh.. hiks..

3 comments:

pay day loans said...

Oh my.. this is the best blog.


pay day loans

Ayu said...

hehehe aku suka tgk gambo nya Ed kekeke

PerantauSepi1306 said...

bestkan ada facility mencuci cam tu.. senang la nak bwk baju skit jer bila travel.. ;D

Google