I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, February 09, 2010

Romper murah2 utk baby umar

hasil rembatan kat reject shop tempohari... ok la utk buat basahan pakai hari2.. lagipun kain dia lembut.. lebih baik beli baju2 ni lagi murah dr baju2 beli kat anakku..tapi kain tak selembut kain ni..

6 comments:

isya said...

betul tu kak,next baby isya pun nak beli gak romper mcm ni, percaya tak, iffah ada 1 je romper ms baby, tu pun sekali je pakai. sbb mak isya kata susah nak pakai.. hehe

marinahunny said...

hmm mcm beli baru je smua baju utk baby umar...xpe la dh lama xdpt baby boy kan..nt suka lah haris ada kwn..

SharHanah® said...

cantik arrr romper2 tu sume, pandai kak ed pilih....mmg tomei kalau baby pakai

ratna said...

cute2nya romper tu.. kat FOS pun ada gak kakk.. cute2 gak..

gee ryder said...

saya pun suka romper camni..fos pun byk kdg

edrina said...

isya - akak mmg suka pakaikan romper.. kemas sikit.

marina - ha..ah mmg nak kena beli baru sebab takkan nak pakaikan baby ngan baju2 pink, berbunga2 & berenda2 huhuhu... ada la jugak sikit2 baju qaireen yg tak nampak cam gegirl sgt still boleh pakai.. dah lama tak dapat baby boy.. tu yg kena beli baru tu haha

sharhanah - tu aa.. geram rasa nak beli semua jerk hahaha

ratna - tu la, lepas ni akak nak pi terjah kat FOS pulak

Gee - sama la kita Gee

Google