I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, February 16, 2010

makan kek bday

Kami beli kek kat secret recipe pas tu KFC satu barrel bawak balik makan kat umah pil.. chocolate banana..mm yummeh..seperti biasa.. tak kira bday saper..tukang tiup nomot 1 adalah haris huhu.. pasang lilin ni pun sebab nak kasik can dia tiupsi rambut boolat..qaireenmengantuk sudah..
qaireen ni biler ngantuk mula la tergaru2 rambut, mata etc..okesla..minum susu..kita landing atas perut babah lah ekekeke..aik mana pulak si danisha the menace tu pegi pulak ek.. apa pasat saya tak der snappo gambo dia hahaa..

1 comment:

nino said...

qaireen sama macam baby
bila dah ngantuk mula garu kepala
garu telinga...tak sampai 5 minit lepas garu2 sure dh lelap

Google