I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, February 17, 2010

gelagat anak2 di meja boolat eh meja makan daa

Baby qaireen yg semakin cheeky..danisha the menace... huhu..masa air carrot susu saya sampai.. dia belasah dulu.. baru minum sikit..pang..tumpah satu gelas huhu.. sib baik semua sempat mengelak kalau tak sure kena seluar/baju..hmm mmg betul2 clumsy budak danisha neh.. tgk tu.. hisap puting baby..gigi pun dah nak jadik jongang huhu.. topi baby pun dia belasah jugak.. haris lak ngan rambut baru hehenajihah yg behave.. najihah sekarang pegi mana2 mesti bwk beg kumon tuh.. dia letak la apa2 story book kat dlm tu.. dlm keter baca.. kat kedai baca, tapi lepas makan sib baik tak tertinggal beg tu atas kerusi kat kedai makan tu.. sib baik saya perasan.

1 comment:

gee ryder said...

danisha ni tgk muka tau dh noti hehe

Google