I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Saturday, January 02, 2010

Selamat Hari Jadi mak!!

Hari ini 3 January bday mak mentua saya! Happy Bday mak.. semoga mak dikurniakan kesihatan yg baik, rezeki yg murah & dilindungi Allah selalu..

Mak mentua saya...

isteri,ibu & nenek yg penyayang.. sanggup buat apa saja demi anak2, menantu & cucu2 tercinta..
hati dia sgt baik & penuh keikhlasan...
mak adalah mak mertua yg terbaik..
Alangkah bertuahnya saya dapat ibu mertua seperti dia...

mak rock!!! yeah... ekekeke..

we love u mak!!

nota kaki:
kami semua baru lepas balik dr TGI Friday's celebrate makan2 sempena bday mak mentua saya.. Saya & Hubby last minute sampai kat Subang Parade terkocoh2 masuk butik sach beli hadiah utk dia hahaha..sempat jugak hubby belikan hbag satu utk saya lalalalala... giler last minute la sebab saya kejer okes hari ni.. monitor year end job dr umah... so cuti kali ni siang mmg tak leh kemana.. lepak umah sajork huhuhu..
Ina, adik ipar saya belikan hbag coach utk mak mertua saya...insyaallah 10 hari lagiks sampai la.. wuwuwuwuwu..bestnyaaa.....

1 comment:

gee ryder said...

hepi bday utk mil akak !

Google