I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Friday, January 22, 2010

Confirmed boy!!!

Alhamdulillah..syukur sangat2 pada Allah.. akhir nya permintaan kami di tunaikan.. baby ni boy!! yeay.. Masa doc scan tadi , biler doc cakap hubby tak habis2 ucap alhamdulillah..saya & hubby dua2 happy sangat... siap nampak birdie ngan batu dia tu ahaks...

Baby 'Umar' alhamdulillah sihat2 sajer kat dalam tu.. :-)

9 comments:

nino said...

tahniah ed
alhamdulillah doa ed/hubby
termakbul
bertambah meriahlah umah ed

nino said...

ed, invite akak nestumrasberi@yahoo.com

akak open blog baru nestumrasberry
tak boleh nak link

isya said...

tahniah kak..

marinahunny said...

tahniah kak ed..ada le kwn haris nk gaduh nt..hehe

DYLA said...

tahniah kak....

Mrs.FHM said...

kak ed tahniah..eh x sabar nye nak tgk beby boy kak ed yg nomot 2 nih...

noor said...

tahniah... semoga semuanya selamat. nama pun dah ada yea... :D anak2 dah tahu tak?

saudah said...

syukur doa dan harapan akak termakbul. lembut aje nama umar ni..adik saya pun nama umar..semoga lepas ni turn saya pula..

miss norafizan said...

tahniah akak.. :)

Google