I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, June 08, 2010

Free MP3 Player


Tahun lepas waktu sambutan amway malaysia yg ke 35 tahun semua staff amway seluruh malaysia (ada 400 lebih kot..entah lah saya pun tak tau ekekeke... amway IT saya tau la haha.. tapi ini campur semua sekali termasuk yg kat HQ etc) dapat mp3 player neh sorang satu.. siap ada ukir nama kat masing2 kat belakang mp3 tu..

masa tu saya baru confirm kejer, pas tu ada pulak cut off date tertentu... staff yg confirm sebelum cut off date tu jerk yg layak dapat.. masa tu saya melepas sebab saya confirm kejer selepas tarikh tu.. so saya cuma dapat set mug & pen, card holder semua tu jer la..


sekali hari isnin hari tu bos saya, agnes jemput saya pegi lunch kat kompleks komuniti cyberjaya.. lunch meeting ngan team saya.. agnes bagitau sapa bos baru kami sebab end of june dia dah nak blah kan.. sekali dia kata dia ada simpan mp3 tu utk saya.. yeehaa.. sgt tak sangka dapat jugak ngehehehehe...

uish free sapa nak kasik kan..kalau beli ni mahal jugak oo.. saya suka sangat sebab selain dgr lagu mp3, dia leh jugak simpan & tgk video, radio & jadik recorder.. yeehaa..size 4GB besar jugak tu.. hihi mekasih company ku :-)

1 comment:

gee ryder said...

wah bgsnye amway kasi hadiah best sorg satu

Google