I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, October 13, 2009

Cepat2 kemas..doctor marrah..doctor marrah..

Semalam saya ada follow up check-up haris ngan doc musa..so semalam saya coti... saya dtg lambat so dapat no 19..masa saya dtg tu nomot baru 4 huhu..so punya la lama kena tunggu.. sampai no 17 tetiba ada emergency case dah doc berkejer ker operation theatre (OT)..so tunggu lagi..menguji keimanan betul la... sabar..sabar..hahaha.. disebab kan terlalu lama dok situ..habis bilik doc musa yg penuh ngan mainan tu anak2 bertuah ku haris & danisha kerjakan huhuhu...

Gambo2 diklinik Doc Musa @ Damansara Specialist.

Ni lah Doc Musa... tinggi.. sgt berkarisma.. neh dia pakai baju nak masuk OT..curik2 amik gambo doktor hahahaLihat lah keadaan dlm klinik doc musa yg dah jadiks tongkang pecah huhu..
waduh2 pening kepala assistant doc musa nak kemas ni nanti huhu... Lepas lasak bermain..seperti biasa, haris kena semput..so doc suh amik nebulizer.. Haris masih kena sedut 2 jenis ubat kat umah pakai aero chamber.. sebab dia kena attack teruk hari tu kan.. la ni tiap kali lepas wat aktiviti lasak jer mula la dia semput.. so sebelum main kena sedut dulu.. pas tu tiap2 pagi & malam kena sedut satu lagiks jenis ubat.. nanti bebila free saya upload gambo2 ubat & alat aero chamber haris tu.. so next appointment adalah lagi 2 minggu..saya suh danisha kemas.. lawak pulak saya tgk video ni.. "cepat kemas..doc marrah..doc marrah" hahahhaa

3 comments:

gee ryder said...

patutla dorang suka kak, bilik doc pun dh mcm playground..kalo saya sndiri masuk pun suka rasanye hehe

nestumrasberi said...

alololo...cumelnya suara danisha
mama, sape punya ni?
cepat doktor marrah doktor marrah

ratna said...

amboi suara.. comel jer..

Google