I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Wednesday, August 15, 2012

Berita terkini Baby Mia

Saya pasti korang semua ternanti2 kan perkembangan Mia :). Alhamdulillah Mia is progressing well..berkat doa semua :). Semalam Mia dah kuar dr PICU masuk ke wad biasa dan hari ini wayar2 semua dah cabut.. Mungkin juga boleh balik hari ini kalau tak ada apa2.. :).. Happy sgt2 utk ibu & anak ini :)

Status KC pagi ini:
Amia, day 9...wire kat badan dah cabut, lepas ni nk buat echo...kalau ok, insya-Allah boleh balik, yeayyy!

Semalam pula adalah hari jadi Mia yg ke 2 tahun. 'Happy Birthday Mia Sayang! May Allah bless you with health and happiness always.. amiin.

Ini adalah gambar semalam masa wayar2 belum dicabut.
Semoga Mia boleh kuar dr hospital dan dapat beraya kat rumah :). Amiin.

No comments:

Google