I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Monday, April 12, 2010

utk u ols yg tgh survey kitchen cabinet, built in wardrobe & yg sewaktu dengannya

Khas utk saper2 yg tgh survey utk buat kitchen cabinet atau wardrobe ker kan boleh try terjah website ni.. saya jumpa dlm The Star memula..so saya pi kat website dia.. la ni tgh ada promotion.

menarik jugak tgk rege promosi dia tu.. so apalaga..check it out :

2 comments:

DYLA said...

menarik kak. TQ

gee ryder said...

tp saya dh jumpa la kak hehe

Google