I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, March 09, 2010

sandal baru lalalala

Semalam balik kejer terus pi SACC mall sebab hubby nak gi jumpa member baik dia.. so saya sementara hubby discuss ngan member dia kat kopitiam, saya dengan muka tebal (kemaluan melampau sebab baju dah okes tapi pakai selipar cabuk yg saiz dia besar dr kaki ai neh hak hak.. semua org cam pandang2 jerk kat kaki ai tau ...argh fedulik keh keh.. ai nak pegi carik kasut mahal neh...hak hak..)

Memula saya cakap kat hubby saya nak cariks hush puppies, tapi kat SACC mall neh tak banyak lak kedai kasut... yg ada cuma BATA, primavera, Bonia & Vincci sajork... saya target nak beli yg betul2 mahal & selesa kali neh...

So memula masuk primavera.. ada jual kasut clarks jugak kat situ.. so ada 2 design yg saya target.. tapi saya nak pi tgk design2 kat Bonia jugak kot2 ada yg lebih cantik.. kat BATA pun may be ada scholl kan.. so terjah la pulak Bonia... tapi design semua tak menepati citarasa saya lah.. semua design ala2 mak cik huhuhu.. tak suker.. pas tu gi vincci.. standard la kasut vinci.. ada yg flat tapi tapak licin.. design mmg cantik2.. tapi kali ni saya nak beli yg betul2 selesa...

Akhirnya saya masuk balik butik primavera tu, try balik clarks yg saya dok aim tu, satu kasut bertutup & satu lagiks sandal... Lepas pakai bukak pakai bukak try 4, 5 , 6 kali hahaha... betul u ols serius saya try banyak kali sambil jalan2 depan cermin sebab saya nak beli yg betul2 puas hati saya... sib baik la budak lelaki yg jaga situ cam okes jerk ahaks.. akhirnya saya pilih sandal yg gilos selesa neh u ols... terasa kaki ku berjalan diatas kusyen yg maha tebal awww...ekekeke... manjanya kaki ai hak hak...

Bayar terus pakai, selipar si cheang tu terus masuk kotak hak hak.. terus feeling ala2 minah saleh jerk saya rasa biler pakai sandal neh... feeling minah saleh jalan tegap laju2 pakai short & sleveless bawak backpack kat belakang..hak hak..gilos...

so ini lah dia sandal ai yg selesa tu u ols..

tad tadaaa......design biasa2 sajork tapi yg apa yg penting? Kerjasama..eh silap... keselesaan..ahaks...

Tgk neh tapak dia yg confirm tak licin nyer...
Best2 sebab sandal ni ringan & macam berjalan diatas kusyen tau u ols...ooh saya sgt suka hati... hubby pun puas hati biler saya pilih sandal neh.. dia pun pening kepala tgk saya susah nak decide beli yg mana satu sebelum tu hak hak...

Harga dia lepas diskaun 20% adalah rm206.40.. tak kisah lah mahal janji puas hati.. lalalalala.. may be mahal sebab dia kulit & ada kusyen angin tu kot. material dia charcoal leather.

5 comments:

viruspadu said...

ini betul2 mahal ni kak, tp cunnn nyaaaa

fengsan saya

*pitam

edrina said...

vp,

mmg mahal.. nak nangis jerk.. elok2 boleh beli brg baby.. pejam mata jerk bayar utk sandal neh huhu..

sebab tak mau pisang berbuah dua kali.. sandal ari tu.. walaupun agak kurang mahal sikit dr yg ni tapi tak tahan lama, tak seselesa ni & rasanya tapak dia yg cepat haus tu jugak menyumbang kepada peristiwa akak jatuh dlm kedai itu hari..huhuhu.. so kali ni mmg kentalkan jiwa jerk la janji selesa & selamat..huhuhu..

SharHanah® said...

sekali sekala, apa salahnya beli sandal mahal..utk kaki kita (anggota paling penting yg perlu disayangi) yang kuat bekerja gituh... lagi la pulak time preggy...mmg layak memakai sandal yang selesa.. tp sy beli takde la mahal macam kak ed nyer sandal..hihihihi.. i tak layak taw... asalkan selesa, tahan lama dan senang² hati berjalan tanpa rasa sakit kat kaki☺ (sandal ku masih okies ~ xrugi membeli bila melihat kualitinya)

just me said...

mace ,mace mu nih intan hak hak hak

gee ryder said...

cantik la sandal tu kak...sy nk kena beli gak ni..xbeli2 lg utk pregnant..duk pakai la yg tinggi tu..dh la licin

Google