I love to blog/talk about my family. These sincere sharings are to tell you that family bonding is on top of my life agenda and i believe that each one of us have a uniqueness that others can leverage on. Being very family-oriented, I hope all my entries can contribute by 'prosperizing' other family. This world needs great family towards building great ummah :)

Doa utk Semua
Ya Allah cukupkan rizki padaku, berkahilah rezeki itu dan gantikan semua yg hilang dengan yang lebih baik lagi. Ya Allah sukakan diriku pd IMAN dan hiasi hatiku dengan IMAN itu. Ya Allah sembuhkan bila ada teman-teman yg sakit, lunasi bagi yang berhutang, mudahkan jodoh yg soleh/solehah bagi yg belum, mudahkan pekerjaan bila yang belum mendapatkannya.. ameen

Followers

Tuesday, March 23, 2010

berita dr bos


4 comments:

nino said...

sayu pulak akak baca entri ni.
ya la bukan senang nak bagi bos percaya kat kita dan puji-puji kita kat orang lain.
dan bos selepas ni tak tahu caner peel dia pulak kan.
semoga agnes berbahagia ngan famili dia kat australia nanti.

marinahunny said...

akak, yg patah akan tumbuh..yg hilang akan berganti..tp tetap x sama dgn dia tu..slh seorang offismate saya pun akan berenti akhir bulan ni sbb dpt peluang yg lbh baik..so akan rasa kehilangan nt..

~ thalhazlin ~ said...

waa. sedihnya. teringat pulak bos saya yang baik di johor tu. besh bost ever! tak pelah kak. happy kan kalau dapat bos yang reti appreciate? huhu

rohaya said...

boss yg baik kita akan ingat sampai bila2...ssemoga mereka berbahagia selalu hendaknya....

Google